onsdag 18. november 2009

Maria L Tester Exuviance syrebehandling
For 2 år siden fik jeg en del pigmentpletter, efter en tur i solen.. Hmm jeg var utrolig ked af det - havde så fin og jævn hud før det.

Jeg har brugt mange - rigtig mange 1000 kr....på cremer og behandlinger.

I Sommer købte jeg en creme med sol faktor 65, da mig og min kæreste var på kreta. Det blev lidt bedre. Men ikke godt nok. Derfor har jeg her i vinter bestemt at teste Exuviance syrebehandling. Jeg har tidligere prøvet det, hvor jeg synes min hud blev kjempe fin!

Kuren kræver mindst 5 behandlinger. Jeg har allerede taget 3 og ser tydlige forbedringer.

- Mine porer er blevet mindre
- Pigmentpletterne mindre
- Små ar næsten væk.

Exuviance syrebehandling går ut på rensing av huden, pensling med syre, derretter smøres huden med en avkjølende krem.

Syrebehandlingene kan også tas som enkeltbehandlinger, eller inkludert i en vanlig hudpleie, da benytter vi en maske utviklet til bruk ved syrebehandling for å kjøle ned/roe ned huden.Jeg tager min behandling hos clinique Orkide

De holder til: Arendalsgata 14 i Oslo

De er rigtig dygtige der

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar